Een nieuwe website, ja dat was al even het plan. Lees: ik dacht er al enkele jaren over, maar er komt altijd wel iets tussen, dat meer aandacht vraagt, en die oude site… tja, die kan nog wel een rondje mee. Up-to-date was hij in elk geval niet meer, niet qua inhoud maar vooral ook niet qua vorm. Tien jaar geleden waren begrippen als ‘responsive’ nog onbestaand natuurlijk… maar als je ziet dat tegenwoordig de helft van je bezoekers surfen vanop een mobiele telefoon, kan je dat niet maken.

Uitstelgedrag dus, en toen kwam de dag waarop ik per ongeluk “install” en “preview” door elkaar haalde, bij wordPress templates… en hop, de oude website was met 1 klik verdwenen! Fysiek stond hij er wel nog natuurlijk, op de FTP, maar het was dé kans om toch maar eens iets nieuw te maken, dus bij deze! Tadaaaa… mijn perongelukje!