Ik kon onlangs op een groep die bestond uit zelfstandigen lezen hoe weinig kennis er is over het ‘social media’ gebeuren. Uiteraard kennen ze allemaal facebook, maar al heel snel bleek dat velen niet wisten dat je naast je persoonlijke pagina, ook een zakelijke pagina kan hebben? Wat zouden de voordelen wel kunnen zijn (velen zagen enkel nadelen, dat het hen tijd zou kosten dus)
Zo kwam al snel het idee om daar iets mee te doen, en het dan niet enkel te beperken tot het aanmaken van zo’n pagina! Want je kan dan wel zo’n pagina hebben, als er helemaal niets op gebeurt, levert dat niets op! Hooguit een ‘toevallige’ bezoeker die even snel weer weg is…

Realiseren van omzet met social media? Fluitje van een cent!

De meest gekende en belangrijkste speler op dit moment is uiteraard facebook, maar je pagina vol reclame zetten, dat werkt niet! Mensen zitten op facebook ter ontspanning en willen eigenlijk helemaal geen reclame op hun tijdslijn! Hoe kan je deze mensen dan wél interessante content bieden, waarom moeten ze jou wél volgen?

social media

In mijn programma’s wil ik volgende vragen een antwoord geven:

  • heeft facebook wel zin voor mijn soort onderneming?
  • Hoe vaak moet ik posten, en ga ik mijn volgers dan niet irriteren?
  • Wat moet ik dan zoals posten?
  • Wat is het verschil tussen organisch en betalend bereik?
  • Hoe krijg ik meer volgers?
  • Hoe krijg ik meer bereik?
  • Welke impact heeft de nieuwe tijdslijn-indeling die facebook onlangs heeft voorgesteld

 

No-nonsense en to-the-point informatie waar je onmiddellijk mee aan de slag kan! Je hoeft absoluut geen digitaal expert te zijn, alles wordt klaar en duidelijk uitgelegd en is dus voor iedereen perfect toepasbaar!