Beeldbewerking

Beeldbewerking

“Ja, dat kunnen we photoshoppen”

Het is geen geheim dat quasi alle beelden op internet kort dan wel lang voorbij de photoshop-winkel zijn gepasseerd. Dit durft nogal eens een negatieve bijklank krijgen, dat beelden dan niet meer “echt” zijn, maar ik zie vooral de voordelen van de magische bewerkingstoolkit! Als je een mooie foto maakt van het stadspark, dan heeft die gele (héél erg in het oog springende) vuilnisbak géén meerwaarde in het beeld – in tegendeel. In dat park is dat prima, dat zo’n item de aandacht trekt, maar op een foto kan het ronduit storend zijn. Weg ermee, in de digitale vuilnisbak!

Fotografie beperkt zich in mijn geval tot paarden (www.e-horse.be) en ook daar maak ik dankbaar gebruik van photoshop: in de zomer zijn er nu eenmaal vliegen, en een portretfoto is toch leuker zonder dat ongedierte…

Editeren van bestaande beelden

Kan ik uw beelden ook bewerken? Absoluut – op voorwaarde dat ze van voldoende kwaliteit zijn en ik genoeg referentiemateriaal krijg – eventjes mailen om kort te sluiten, zodat ik het betreffende beeld kan nakijken!

Montage van verschillende beelden kan ook: jouw foto in de woestijn of in een sprookjesbos? Jouw team op een kerstbal? Jouw huisstijl op het wagenpark? Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het gedaan.