Over Kiekje

Kiekje bestaat ondertussen 10 jaar en is het hersenspinsel van Sylvie Algoet, een creatieve duizendpoot die meerdere eieren kwijt moest. De diensten zijn mee geëvolueerd en op vandaag biedt Kiekje expertise op 3 vlakken: keigoede grafische vormgeving, wérkende social media marketing én fotografie.

Sylvie volgde een opleiding in de grafische en digitale media, en werkt al haar volledige carrière in deze branche. Wat begon met buizen tekenen, evalueerde van les geven in photoshop tot (web)designer, productfotograaf en social media marketeer.

Ook in haar vrije tijd wordt er behoorlijk wat gephotoshopt: affiches, reclamedrukwerk, fotoreportages, … you name it, en ze maakt je meteen een schitterend ontwerp! Daarnaast staat de jarenlange ervaring bij het shooten en achteraf worden de foto’s waar nodig bijgewerkt: geen enkel puistje of rimpeltje is veilig voor de brushes en stamps van Sylvie!

Omdat je nu eenmaal niet alles kan doen, is Sylvie zich gaan specialiseren in paardenfotografie – meer info én voorbeelden op http://www.e-horse.be